Η «Mobility 2022», στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, θα είναι για τις επόμενες ημέρες η "καρδιά" της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα!
27-10-2022
«Mobility 2022»

Eως τις 25 Σεπτεμβρίου στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, οι φίλοι του αυτοκινήτου αλλά και της πράσινης μετακίνησης θα μπορούν να δουν για δεύτερη συνεχή χρονιά από κοντά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση.

 

Εκτός από αυτό, όμως, θα έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών που την αφορούν, να διαμορφώσουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη αλλά και να περάσουν ευχάριστα.

 

Το «παρών» θα δώσουν αμιγώς ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα, ηλεκτρικά ποδήλατα (e-bikes) και scooters, πατίνια, αλλά και οι πιο σύγχρονοι φορτιστές, μαζί με τις προτάσεις των πιο σημαντικών παρόχων ενέργειας.

Μερικές από τις εταιρείες που θα παρουσιάσουν τα νέας τεχνολογίας μοντέλα τους είναι η Porsche, η Hyundai, η Kia, η Citroen, η Opel, η CUPRA, η Mercedes-Benz, η Nissan, η Τζώρτζης Α.Ε. (επίσημος αντιπρόσωπος Jaguar Land Rover). Επιπλέον, θα είναι η Volvo (με παρόντες τους επίσημους διανομείς Βελμάρ και Σφακιανάκης ΑΕΒΕ) και η Βελμάρ, επίσημος διανομέας Fiat και Jeep. Δεν θα λείπουν, επίσης, η ΔΕΗ Blue και η Anytime, η εταιρεία χρονομίσθωσης Flexcar, η Biro, με μοντέλα micromobility και η Startup ευέλικτου leasing Instacar.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της «Mobility 2022» οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στην καθημερινότητά μας μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους.

 

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί μια εκτεταμένη ψηφιακή παρουσίαση του event, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone να περιηγηθεί σε πραγματικό χρόνο (real time) στα περίπτερα των εκθετών. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα test-drive των αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν, με έναρξη και τερματισμό τον χώρο στάθμευσης του Golden Hall.

 

Η είσοδος για το αυτοκινητικό event «Mobility 2022» είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας της είναι:

 

Καθημερινές: 17.00-21.00

Σάββατο: 11.00-20.00

Κυριακή: 11.00-19.00

Mobility 2022
Mobility 2022
Mobility 2022